Workshop Happy Miel

Open training presenteren

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en trics? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Meld je aan voor deze training!

Laagdrempelige werkvormen rondom presenteren

We gaan actief aan de slag, niet teveel theorie maar veel oefenen. De werkvormen zijn laagdrempelig, dat houdt in dat iedereen op zijn eigen niveau kan instromen en we elkaar helpen. We gaan uit van wat er al is en wat er goed gaat en gaan daar op verder. Ik werk met een kleine groep van 6-10 personen en vind het belangrijk dat het ook voor mensen met een wat kleinere beurs betaalbaar is.

Presenteren in een theatrale omgeving

Ik heb gekozen om deze training in een theater te geven. Omdat presenteren en theater dicht bij elkaar liggen en ik deze eigenwijze theatrale omgeving goed bij me vind passen. Sfeer doet tijdens deze dagen uiteraard ook veel. In een veilige setting haal je meer uit een training.

Hoe en wat in het kort

  • WatTraining presenteren (open inschrijving)
  • WaarTheaterwerkplaats de Verspiegeling, Biezenstraat 79-1, Nijmegen //// www.deverspiegeling.nl
  • Wanneer 16-09 en 30-09 ( groep 1) 04-11 en 18-11 (groep 2)
  • Tijden 10.00-16.00 uur
  • Aantal deelnemers Minimaal 6 -maximaal 10 deelnemers
  • Prijs particulieren 140 euro ex 21 % BTW , inclusief koffie , thee en lunch.
  • Prijs ZZP en bedrijven €195,- ex 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Reacties van eerdere deelnemers

"In korte tijd veel geleerd! En voor een scherpe prijs!"
"Veel stappen gezet, voor iedereen aan te raden!"
"Leuke en leerzame training! Laagdrempelig!"

“Ik ken Miel als een betrokken, sympathieke, oprechte man die alles met verve doet. Zijn creativiteit samen met zijn puurheid zorgt ervoor dat niets standaard is of volgens 'hoe het zou moeten', maar dat hij daadwerkelijk aansluit bij dat wat hij ziet. Zo voelen mensen zich door hem gezien en geïnspireerd, zowel in zijn carabeteske als zakelijke activiteiten” Carlien Rouschop, regiomanager Jobstap
“Miel Verstappen hebben wij gevraagd een training te verzorgen over Zichtbaarheid in de OR. Het werd een verrassende, interactieve, grensverleggende en enerverende dag. Aan het eind van de dag ging iedere organisatie naar huis met concrete en vernieuwende ideeën. Voor we er erg in hadden was de dag voorbij.” Mary de weerd, adviseur Communicatie CWZ Nijmegen

Open training presenteren

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en trics? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Training Presenteren

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Weet je wat helpt? Oefenen! Deze workshop presenteren is een prima kans om je vaardigheden te vergroten. Laagdrempelig, kort en krachtig!

Naar workshop

Training creatief denken

Naar huis met concrete ideeën

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Training Netwerken

Net werken!

Netwerken is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Sommige mensen zien er als een berg tegenop. Waar begin ik? Hoe leg ik contacten? Of het nou gaat om je eigen positie op de arbeidsmarkt of om die van je organisatie, de principes van netwerken zijn hetzelfde. Deze workshop netwerken wijst je de weg en zet aan tot actie.

Naar workshop

Training persoonlijk leiderschap

Wie ben ik?

Leiderschap, dat geldt toch alleen voor leidinggevenden? Vergeet het maar. In onze snel veranderende arbeidsmarkt zul je het verschil moeten maken door in jezelf te blijven investeren. Dat hoeft niet persé en continu door dure trainingen of opleidingen maar kan al beginnen door anders naar jezelf te gaan kijken.

Naar workshop

Training teamsamenwerking

Voor meer resultaat

Teams die uit totaal verschillende types of karakters bestaan zijn de beste teams. Teveel van hetzelfde is nooit goed. Alles waar te voor staat is nooit goed. -behalve team. Hoe kunnen mijn teamleden beter op elkaar afstemmen? Hoe kunnen ze beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten?

Naar workshop

Training smartlappen

lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten.

Naar workshop

Werkplezierbingo!

Act voor grote groepen

Steeds meer organisaties zien het belang van werkplezier als tegenwicht tegen toenemende werkdruk. We lijken soms door te schieten in resultaatgerichtheid en vergeten dat werkook leuk mag zijn. Binnen zorg, onderwijs en overheid zijn er vaker personeelsdagen, congressen en andere bijeenkomsten die als thema werkplezier hebben.

Naar workshop