Workshop Happy Miel

Training Presenteren

Met Glans voor de Groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen , meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Weet je wat helpt? Oefenen! Deze workshop presenteren is een prima kans om je vaardigheden te vergroten. Laagdrempelig, kort en krachtig!

Meld je aan voor deze training!

Veel oefenen baart kunst

In deze workshop gaan we al oefenend op zoek naar het plezier in presenteren. Moet je wel eens voor je werk voor (grote) groepen iets presenteren en ben je daar niet zo tevreden over? Je krijgt tips en veel gelegenheid om te proberen waardoor je presentatievaardigheden met sprongen vooruit zullen gaan! Altijd op een veilige en respectvolle manier maar wel met de billen bloot!

Combineren met workshop netwerken

Deze workshop kan heel goed als opvolger van de workshop netwerken dienen. Het heeft namelijk alles met elkaar te maken . Voor een groter rendement is het raadzaam om de workshop presenteren met twee of drie dagdelen te verlengen. Vanaf 6 personen, in company en open workshops. Zie daarvoor bij open inschrijving.

Reacties van eerdere deelnemers

"In korte tijd veel geleerd! En voor een scherpe prijs!"
"Veel stappen gezet, voor iedereen aan te raden!"
"Leuke en leerzame training! Laagdrempelig!"

“Hij denkt mee, is flexibel en in staat om met weinig middelen een zaal met 350 mensen in beweging te krijgen” Eva Alink, manager SMZ, UWV
“Het was leuk, los, nuttig, inspirerend, vernieuwend en heeft zeker een boost gegeven de goede richting in!” Ilse Quinten, B&G hekwerken

Open training presenteren

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en trics? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Workshop Presenteren

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Weet je wat helpt? Oefenen! Deze workshop presenteren is een prima kans om je vaardigheden te vergroten. Laagdrempelig, kort en krachtig!

Naar workshop

Workshop creatief denken

Naar huis met concrete ideeën

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Workshop Netwerken

Net werken!

Netwerken is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Sommige mensen zien er als een berg tegenop. Waar begin ik? Hoe leg ik contacten? Of het nou gaat om je eigen positie op de arbeidsmarkt of om die van je organisatie, de principes van netwerken zijn hetzelfde. Deze workshop netwerken wijst je de weg en zet aan tot actie.

Naar workshop

Workshop persoonlijk leiderschap

Wie ben ik?

Leiderschap, dat geldt toch alleen voor leidinggevenden? Vergeet het maar. In onze snel veranderende arbeidsmarkt zul je het verschil moeten maken door in jezelf te blijven investeren. Dat hoeft niet persé en continu door dure trainingen of opleidingen maar kan al beginnen door anders naar jezelf te gaan kijken.

Naar workshop

Workshop teamsamenwerking

Voor meer resultaat

Teams die uit totaal verschillende types of karakters bestaan zijn de beste teams. Teveel van hetzelfde is nooit goed. Alles waar te voor staat is nooit goed. -behalve team. Hoe kunnen mijn teamleden beter op elkaar afstemmen? Hoe kunnen ze beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten?

Naar workshop

Workshop smartlappen

lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten.

Naar workshop

Werkplezierbingo!

Act voor grote groepen

Steeds meer organisaties zien het belang van werkplezier als tegenwicht tegen toenemende werkdruk. We lijken soms door te schieten in resultaatgerichtheid en vergeten dat werkook leuk mag zijn. Binnen zorg, onderwijs en overheid zijn er vaker personeelsdagen, congressen en andere bijeenkomsten die als thema werkplezier hebben.

Naar workshop