Miel

Ik ben Miel Verstappen en ik breng mensen in beweging.

Met humor, door interactieve, ervaringsgerichte werkvormen of door de juiste vragen te stellen. Ik combineer 25 jaar zakelijke ervaring in zorg en dienstverlening met ruim 20 jaar ervaring in het theater. Op het snijvlak van humor en inhoud ben ik op mijn best. 

lees verder

Creatief denken

Wij willen een leuke maar tegelijkertijd nuttige en inspirerende teamactiviteit, die ook nog eens nieuwe inzichten en plannen oplevert.

lees verder

Dagvoorzitter

Ik zoek een dagvoorzitter van onze bijeenkomst, die op een luchtige en deskundige wijze verbinding weet te leggen tussen de verschillende onderdelen.

lees verder

Training

Ik wil een vrolijke en resultaatgerichte training in het kader van teambuilding. Iets dat aansluit bij de richting die we op gaan. .

lees verder

Cabaret op maat

Hoe kom ik nou aan een energiek en interactief intermezzo voor mijn congres? Het moet niet alleen maar lollig zijn, maar zeker ook inhoudelijke raakvlakken hebben.

“Ik ken Miel als een betrokken, sympathieke, oprechte man die alles met verve doet. Zijn creativiteit samen met zijn puurheid zorgt ervoor dat niets standaard is of volgens 'hoe het zou moeten', maar dat hij daadwerkelijk aansluit bij dat wat hij ziet. Zo voelen mensen zich door hem gezien en geïnspireerd, zowel in zijn cabareteske als zakelijke activiteiten”Carlien Rouschop, regiomanager Jobstap
“Het was leuk, los, nuttig, inspirerend, vernieuwend en heeft zeker een boost gegeven de goede richting in!”Ilse Quinten, B&G hekwerken

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

De werkplezierbingo

Act voor grote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Training teamsamenwerking

voor meer resultaat

Teams die uit totaal verschillende types of karakters bestaan zijn de beste teams. Teveel van hetzelfde is nooit goed. Alles waar te voor staat is nooit goed. -behalve team. Hoe kunnen mijn teamleden beter op elkaar afstemmen? Hoe kunnen ze beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Deze workshop zorgt voor optimale teamsamenwerking.

Naar workshop

Training persoonlijk leiderschap

Wie ben ik?

Leiderschap, dat geldt toch alleen voor leidinggevenden? Vergeet het maar. In onze snel veranderende arbeidsmarkt zul je het verschil moeten maken door in jezelf te blijven investeren. Dat hoeft niet persé en continu door dure trainingen of opleidingen maar kan al beginnen door anders naar jezelf te gaan kijken.

Naar workshop
Bekijk alle trainingen!

Nieuws

Durf te falen!

Van fouten leer je, zegt men. Ben ik het heel erg mee eens. Maar echt tevreden zijn over je fouten is een kunst op zich. Ik zie het maar als een groeimodel.

Op herhaling!

Ik kreeg erg fijne reacties op mijn voorstelling, en er was ook nog erg veel vraag naar kaarten, dus we doen m nog een paar keer......Op 6 oktober in mijn geboortedorp Arcen en op 8 november in het altijd gezellige Cardo in Groesbeek.