Open training presenteren

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en trics? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Wel interesse maar geen tijd op genoemde data? Stuur een mail en ik zet je op de wachtlijst voor een volgende keer.

Laagdrempelige werkvormen rondom presenteren

We gaan actief aan de slag, niet teveel theorie maar veel oefenen. De werkvormen zijn laagdrempelig, dat houdt in dat iedereen op zijn eigen niveau kan instromen en we elkaar helpen. We gaan uit van wat er al is en wat er goed gaat en gaan daar op verder. Ik werk met een kleine groep van 6-10 personen en vind het belangrijk dat het ook voor mensen met een wat kleinere beurs betaalbaar is.

Presenteren in een eigenwijze omgeving

Ik heb ervoor gekozen om deze training bij de Broederij te geven. Een creatieve broedplaats met een eigenwijze uitstraling.  Omdat ik deze plek goed bij me vind passen, omdat we er de ruimte hebben en de sfeer er goed is. Sfeer doet tijdens deze dagen uiteraard veel. In een veilige setting haal je meer uit een training.

Hoe en wat in het kort

 • Wat
  Training presenteren (open inschrijving)
 • Waar
  Creatieve broedplaats de Broederij,  Nieuwstadweg 37 in Nijmegen  //// www.debroederij.nl
 • Wanneer
  ////  03 en 17 november  ////    donderdag 14 en donderdag 28 maart 2019 
 • Tijden
  10.00-16.00 uur
 • Aantal deelnemers
  Minimaal 6 -maximaal 10 deelnemers
 • Prijs particulieren
  €140,- ex 21 % BTW , inclusief koffie , thee en lunch.
 • Prijs ZZP en bedrijven
  €195,- ex 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Reacties van eerdere deelnemers

"Veilig experimenteren. En leren!"

"In korte tijd veel geleerd! En voor een scherpe prijs!"

"Veel stappen gezet, voor iedereen aan te raden!"

"Leuke en leerzame training! Laagdrempelig!" 

Open training creatief denken

Ben jij klaar voor de 21e eeuw?

Ben jij al klaar voor de 21e -eeuwse vaardigheid: creatief denken? Doe mee aan de trainingsdag op 08-02-2019 Creatief denken en handelen is “het vermogen om nieuwe en/of ongebruikelijke maar toepasbare ideeën voor bestaande vraagstukken te vinden”. Het zijn vaardigheden die in, onze maatschappij die complexer en steeds digitaler wordt, onmisbaar zijn!

Naar workshop

Goedemaandag!

Energyboost op maandagmorgen!

De week eens anders beginnen? Boek eens een Goedemaandag sessie! In een heel kort tijdsbestek ga je met je collega's actief aan de slag en leer je op een andere manier naar je werk kijken. Luchtig, energiek en interactieve eneryboost waar je de rest van de week je voordeel mee doet. Naar behoefte uit te breiden met een of enkele terugkom bijeenkomsten

Naar workshop

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Coachen met de handen op de rug

Deze training geef ik in opdracht van de academie voor Zelfstandigheid. Zie ook www.zelfstandigzijn.nl

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

De werkplezierbingo

Act voor grote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Training teamsamenwerking

voor meer resultaat

Teams die uit totaal verschillende types of karakters bestaan zijn de beste teams. Teveel van hetzelfde is nooit goed. Alles waar te voor staat is nooit goed. -behalve team. Hoe kunnen mijn teamleden beter op elkaar afstemmen? Hoe kunnen ze beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Deze workshop zorgt voor optimale teamsamenwerking.

Naar workshop

Training persoonlijk leiderschap

Wie ben ik?

Leiderschap, dat geldt toch alleen voor leidinggevenden? Vergeet het maar. In onze snel veranderende arbeidsmarkt zul je het verschil moeten maken door in jezelf te blijven investeren. Dat hoeft niet persé en continu door dure trainingen of opleidingen maar kan al beginnen door anders naar jezelf te gaan kijken.

Naar workshop

Training netwerken

Leuk leren netwerken

Netwerken is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Sommige mensen zien er als een berg tegenop. Waar begin ik? Hoe leg ik contacten, hoe breid ik mijn netwerk uit? Wat kan wel, wat mag niet? Of het nou gaat om je eigen positie op de arbeidsmarkt of om die van je organisatie, de principes van netwerken zijn hetzelfde. Deze workshop netwerken wijst je de weg en zet aan tot actie.

Naar workshop

Training Presenteren

Met Glans voor de Groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen , meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Weet je wat helpt? Oefenen! Deze workshop presenteren is een prima kans om je vaardigheden te vergroten. Laagdrempelig, kort en krachtig!

Naar workshop

Creatief denken

Naar huis met concrete ideeën

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Een oriëntatiegesprek zal ongetwijfeld verhelderend zijn.