De zingende wandelaar- Miel en zijn dochter Fien lopen de vierdaagse voor Quiet Nijmegen

Stichting Quiet 

 

 

Stichting Quiet is een landelijke stichting (met een aparte community in Nijmegen) die zich op een bijzondere en eigenzinnige manier inzet voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Dat klinkt door in verschillende activiteiten.  Hiermee stimuleren en organiseren we lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties. De community’s worden ondersteund door Quiet Nederland die ook de Quiet 500 uitgeeft. De ‘armoedeglossy’ die met een knipoog het verhaal van mensen in armoede vertelt. Quiet heeft drie speerpunten: vertellen, verzachten & versterken.

 

 

Happy Miel

 

De afgelopen 8 jaar was Happy Miel de hele week gastheer bij café van Ouds tijdens de vierdaagsefeesten. Ook daar zong hij als presentator regelmatig een deuntje mee met de optredende artiesten. Als Nijmegenaar moet je echter ooit de vierdaagse mee gelopen hebben, en dit jaar moest het er eens van komen. Met zijn viertienjarige dochter Fien gaat hij de uitdaging aan. Alleen wandelen vinden ze echter niet uitdagend genoeg, ze leggen de lat graag wat hoger.  Dus gaan ze elke wandeldag onderweg minimaal drie keer een spetterend optreden weggeven langs de route. En ook op de wedren willen ze graag nog het podium op. Alles wat helpt om zoveel mogelijk lawaai te maken voor Quiet.

 

 

Jukebox en de Driestroom

 

De band van stichting de Driestroom, met de mooie quote: ‘wat betekent alledaags geluk voor jou’ is voor veel vaste wandelaars van de vierdaagse een bekend fenomeen. De band bestaat uit bewoners en medewerkers van de Driestroom en al jarenlang treden zij elke dag van de vierdaagse op langs de route.  Zij staan daarbij altijd op de beste plekken. Dinsdag in Elst, woensdag in Wijchen, donderdag in Groesbeek en vrijdag in Malden. Dit jaar zullen ze elke dag de zingende wandelaars kort in hun midden verwelkomen voor een paar liedjes. Mogelijk gaan ze zelfs samen nog wat zingen. 

 

 

 

Klik hier voor een impressie van het interview bij radio Nijmegen in het programma Saturday Mike Fever.

 

Saturday Mike Fever

 

Doneren?

Wat zeg je? Wil je meehelpen?  Dat is super tof!  Dat kan via deze link

Ik zing en wandel voor Quiet! (devierdaagsesponsorloop.nl)

 

Of kijk voor meer foto's en filmpjes op 

 

Zingende wandelaar-Facebook

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!