Teambuilding met een lach!

Teambuilding met effect en een glimlach!

Jullie willen een actieve en luchtige teamactiviteit waarin je de onderlinge samenwerking op een veilige en positieve manier gaat onderzoeken en leert van elkaar. Vanuit de gedachte van de positieve psychologie gaan we samen op onderzoek naar wat er al goed gaat en hoe we dat meer kunnen opzoeken samen. Zo SMURF mogelijk, dus bij voorkeur Speels, Muzikaal, Uitdagend, Relativerend en Feestelijk!

We doen spelletjes, simpele oefeningen en maken ongedwongen lol. En ik ga jullie vooral niet de les lezen en zeggen wat je moet doen om meer resultaten te boeken. Ik stel wel af en toe verhelderende vragen en zorg voor een veilige sfeer waarin niemand iets gaat doen wat hij of zij niet wil. We gebruiken humor als intrument, niet als doel op zich.

Er zit natuurlijk veel verschil in de verschillende werkvormen, en afhankelijk van het startniveau van de groep pas ik de moeilijkheidsgraad aan. Zodat we vanuit succeservaringen kunnen starten. Samenwerken in optima forma dus. Lol hebben met elkaar en relaitiveren.

In een veilige sfeer gaan we samen spelen, lachen en ook soms op onze bek. En leggen we verbanden met de praktijk, want het lijkt misschien vrijblijvend, maar dat is het niet. Stiekem haal je veel meer uit de oefeningen dan je in eerste instantie denkt.  

Duur van de bijeenkomst?  Alles tussen de 2 en 8 uur is bespreekbaar, eventueel in combinatie met andere werkvormen. Afhankelijk van het doel dat je wenst te bereiken met elkaar. Ik stem elk programma altijd in overleg vooraf af op de groep. Voor groepen vanaf 6 tot 30 personen. Op maat. 

Teambuilding met een lach! Teambuilding met een lach! Teambuilding met een lach!
"Op donderdag 20 september 2018 heeft Miel een inspirerende avond gegeven aan pedagogisch medewerk(st)ers bij KMN Kind en Co. De opdracht was om op een luchtige wijze het onderwerp "werkdruk"te bespreken. En dat is Miel meer dan gelukt. Er werd veel gelachen, gediscussieerd en gepraat. Het was een avond die ik niet snel zal vergeten en die ik van harte aanbeveel."Yvonne Wippo, clustermanager Kind en Co Woerden
“Het was leuk, los, nuttig, inspirerend, vernieuwend en heeft zeker een boost gegeven de goede richting in!”Ilse Quinten, B&G hekwerken
"Miel heeft een mooie bijdrage geleverd aan de theater middag met receptie die wij voor de pensionering van onze directeur hebben georganiseerd. Met een dosis humor en enthousiasme heeft hij de middag afgesloten. helemaal op maat en passend. Bedankt voor deze mooie bijdrage!"Gaby Alberts, directeur kinderopvang Berend Botje
"Miel heeft de medewerkers van de dagbesteding van Kennemerhart kennis laten maken met de workshop creatief denken. Hij wist de groep van ruim 35 medewerkers 2,5 uur te inspireren en mee te nemen in het buiten de bestaande kaders te gaan denken. Het was een bijzonder humorvolle en inspirerende ochtend. Een absolute aanrader!"Jeanette Verhart, senior teamleider Kennemerhart
Ik heb met veel plezier de cursus (presenteren) met glans voor de groep gevolgd. Miel is een fijne, sympathieke man. Zijn manier van ‘lesgeven’ is inspirerend, speels en creatief waarbij hij steeds luistert naar de behoeften van de groep. Ik heb veel geleerd, maar vooral ook veel gelachen. Het was ook gewoon heel leuk! Nooit gedacht dat ik dat over een cursus presenteren zou zeggen. Presenteren kan best spannend zijn, maar zeker niet bij Miel!Fiorina Argante- Radboud University

WK Breinbruisen

Als afsluiter van je congres! Educatief en recreatief in één.

Als afsluiter van je congres of personeelsdag gaat de zaal deelnemen aan een wereldrecordpoging Creatief denken! Educatief en recreatief in één. In samenwerking met Suzanne Verheijden van Buro Strakz. Op een luchtige manier word je op deze manier uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken.

Naar workshop

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023/2024 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer. Improviseren in werksituaties is niet meer weg te denken. De werkdruk is op veel plekken groot en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

De werkplezier-Muziekbingo

Act voor grote of middelgrote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

Training spreken in het openbaar

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en tricks? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!