Videoboodschap

De huidige tijd vraagt om anders denken. In maart ben ik als autodidact spontaan begonnen met het maken van korte muzikale videoboodschappen om mensen wat op te vrolijken. Met succes, en inmiddels bied ik deze dienst ook voor bedrijven aan. Ik denk graag mee over de inhoud en heb al de nodige voorbeelden klaar staan om u op weg te helpen.

Een vrolijke videoboodschap voor uw collega's om ondanks de huidige afstand toch even wat nabijheid te voelen. Voor elk budget. Ik maakte filmpjes voor DAR Nijmegen, Kind en Co, de Personeelsvereniging van UMC Radboud, secretaressedag bij Karakter en een twintigtal teams uit de zorg in de provincie Gelderland, omdat ik daar een subsidie voor binnen had gehaald. Teams van o.a. RIBW Rivierenland, Pluryn, Pactum, UMC Radboud, Siza, Driestroom, Philadelphia en Dichterbij konden een symbolisch hart onder de riem erg waarderen. In elk filmpje zorgde ik ook voor een korte bijdrage van een collega of leidinggevende waardoor de boodschap persoonlijker en dus effectiever werd. De combinatie van humor en oprechte waardering maakte indruk en zorgde voor verbinding tussen collega's en wat afleiding in bijzondere tijden.

De subsidie van de provincie Gelderland is helaas op, maar klik op deze links om een klein beetje een gevoel te krijgen bij zo'n filmpje

Ik heb ook al diverse inhoudelijke filmpjes mogen maken, die veel verder gaan dan alleen een vrolijke boodschap: de Kinderopvang-organisatie Kind en Co vroeg mij om 5 korte filmpjes te maken om hun medewerkers te informeren over een nieuwe methodiek.

Hier zijn  deel 1 Kind en Co  en  deel 2 Kind en Co te zien, de andere delen mag je uiteraard ook zien, dus geef maar een gil. Of kijk op mijn Youtube kanaal. Dit geeft alvast een indruk.

 

Of deze, voor de personeelsvereniging van UMC Radboud thuiswerk-karaoke

Of deze, met een variatie op all you need is love

U begrijpt dat de echte videoboodschappen te persoonlijk zijn om hier te kunnen delen. U moet het doen met de reacties van twee van mijn opdrachtgevers:

"Miel heeft voor mijn team een geweldig filmpje gemaakt om hen te bedanken voor hun inzet in Corona-tijd. Ik heb contact opgenomen met Miel en binnen no-time kwam er een enthousiaste reactie en is t welbekende balletje gaan rollen. We hebben gesproken over mijn team en wat kenmerkend is geweest voor hen in de afgelopen periode. Geweldig hoe Miel dit omzet in een verrassend, energiek, luchtig filmpje met veel humor, waarbij beeld en tekst elkaar mooi versterken. Mijn team heeft het enorm gewaardeerd. Miel, dank je wel! "

"Ik klopte bij Miel aan met een vraag om introductiefilmpjes te maken bij het kwaliteitsinstrument wat ik met en voor KMN Kind & Co heb ontwikkeld. Dit instrument heet ons pedagogisch-educatief huis en is een kwaliteitsinstrument voor pedagogisch en educatie handelen. Miel heeft in de gedaante van Sjon de muzikale makelaar gezorgd voor een laagdrempelige kennismaking met dit huis voor al onze medewerkers. En dat is een grote groep mensen! Wat mij opviel aan Miel is dat hij goed begreep wat ik bedoelde en dat hij wat we besproken hadden snel kon omzetten naar toegankelijke filmpjes. Het is werk met een flinke knipoog, daar moet je van houden, maar ik geloof in de impact hiervan. Verder is Miel betrouwbaar en voor mij makkelijk in de omgang. Bedankt, Miel!"

Videoboodschap Videoboodschap Videoboodschap
"Via LinkedIn werd ik getriggerd door het zien van een ludiek filmpje van Miel. Het persoonlijke in combinatie met humor maakte het voor mij uniek. De snelheid, het persoonlijke contact, van mijn woorden en ervaringen een eigen draai kunnen maken die daadwerkelijk raakt. Met als resultaat een mooi filmpje die klaar was om te versturen naar de teams die het op dit moment zo nodig hebben in deze maffe tijd. Hartverwarmende reacties kwamen terug, mensen die het filmpje echt waarderen en de humor er van in zien. Maar ook verbinding en oog voor elkaar hebben. Dit effect is voor mij een totale verrassing maar zeer waardevol. Zo zie je maar “humor verbindt” echt. Miel, nogmaals een dikke dank voor je filmpje, humor en stukje relativering."Chantal Peelen-Opperman, teamleider Siza
"Ik klopte bij Miel aan met een vraag om introductiefilmpjes te maken bij het kwaliteitsinstrument wat ik met en voor KMN Kind & Co heb ontwikkeld. Dit instrument heet ons pedagogisch-educatief huis en is een kwaliteitsinstrument voor pedagogisch en educatie handelen. Miel heeft in de gedaante van Sjon de muzikale makelaar gezorgd voor een laagdrempelige kennismaking met dit huis voor al onze medewerkers. En dat is een grote groep mensen! Wat mij opviel aan Miel is dat hij goed begreep wat ik bedoelde en dat hij wat we besproken hadden snel kon omzetten naar toegankelijke filmpjes. Het is werk met een flinke knipoog, daar moet je van houden, maar ik geloof in de impact hiervan. Verder is Miel betrouwbaar en voor mij makkelijk in de omgang."Cornelie Kool, interim manager Kind en Co

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!